Langdurig rondlopen met hielproblemen of zoeken naar de juiste therapeut is voortaan verleden tijd! Onlangs is Hielpijncentrum Achterhoek van start gegaan: hét expertisecentrum voor hielzorg in de regio. Hielpijncentrum Achterhoek een samenwerkingsverband van Medifit Doetinchem, Fysiotherapie Engelaar en Voetencentrum Wender. Voor onderzoek en behandeling door één van deze hielspecialisten is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Interdisciplinaire hielzorg

Doordat onze therapeuten hielklachten vanuit verschillende disciplines benaderen, bieden wij de beste hielzorg. De teamleden werken nauw samen om jouw hielprobleem aan te pakken: de fysiotherapeut onderzoekt het probleemgebied onder meer via een echo en doet een functieonderzoek. Indien nodig schakelt hij/zij de vakkennis in van de podotherapeut voor schoenadvies, podotherapeutische inlays en/of loopadvies.

Bij specifieke klachten kunnen wij rechtstreeks de assistentie inschakelen van andere experts, zoals een orthopedisch chirurg, sportarts of orthopedisch schoenmaker. Door de korte lijnen is de behandeling van jouw klacht altijd snel en goed georganiseerd.

Waarom naar Hielpijncentrum Achterhoek?

  • In onze praktijk is alle apparatuur aanwezig om moderne behandelmethodes toe te passen.
  • Door continue bijscholing is onze kennis altijd up-to-date.
  • Binnen drie werkdagen kun je terecht voor de intake.
  • Voor het inschakelen van onze hielexpertise heb je geen verwijzing nodig.
  • Wij informeren je altijd duidelijk vooraf over het behandelplan en werken graag op een informele manier met je samen.

Voor welke hielproblemen kunt u terecht?

Onze experts richten zich met name op hielklachten die zich langer dan zes weken – en soms al jaren – voortslepen. Heb je inmiddels diverse behandelmethoden ondergaan, maar blijft resultaat uit? Word je dagelijks gehinderd door pijnklachten?

Loop er niet langer mee door, maar schakel Hielpijncentrum Achterhoek in om je deskundig verder te helpen! Maak nu een afspraak via de website en wij nemen snel contact met je op.

Teamexpertise in hielzorg helpt je verder.